Winkel
SuperFood Enzymes Poeder 142 Gram gezond?

SuperFood Enzymes Poeder 142 Gram

32.50

Meer Informatie

Beschrijving

Super Food N-Zymes Powder™ 142 gram

Gegarandeerd voordeliger dan onze collegae !!  Guaranteed cheaper than our colleagues !!

Enzymen zijn belangrijker dan alle andere voedingsmiddelen. Enzymen zijn verantwoordelijk voor bijna ieder facet van het leven en gezondheid en zijn veel belangrijker dan ieder ander voedingsmiddel.

Deze Super Food N-Zymes™ zijn gewonnen uit uitsluitend en speciaal geselecteerde plantaardige extracten.

Geproduceerd onder strenge kwaliteitscontrole en condities, gewonnen en geconcentreerd met precisie technologie, zijn deze Super Food N-Zymes™ van voortreffelijke kwaliteit.

Enzymes International kunnen met vertrouwen zeggen dat er geen ander enzymenbereidingsproces gelijkwaardig is aan die van hen – er geen vergelijkbaar product – en er geen andere enzymenformule zo efficiënt is als deze Super Food N-Zymes™.

Supplement Facts (Samenstelling)            2 capsules:

  • N-Zymes ™ Proprietary Blend       311 mg.
  • Amylase                                          8000 DU
  • Lipase                                               200 FCCLU
  • Glucoamylase                                    20 AGU
  • Invertase                                             0,8 IAU
  • Protease                                       24000 HUT
  • alpha-Galactosidase                      590 AGSU
  • Malt Diastase                                    490 DP
  • Cellulase                                           600 CU

Other ingredients: plant fiber. vegetable cellulose. water.

Twaalf punten over enzymen

1. Enzymen zijn belangrijker dan alle andere voedingsmiddelen. Enzymen zijn verantwoordelijk voor bijna ieder facet van het leven en gezondheid en zijn veel belangrijker dan ieder ander voedingsmiddel.

2. Enzymen zijn noodzakelijk voor het beheersen van alle geestelijke en fysieke functies. Elke lichaamscel heeft meer dan 100.000 enzymdeeltjes nodig voor metabolische processen.

3. Enzymen kunnen zonder de aanwezigheid van andere substanties, die coënzymen genoemd geworden, niet effectief functioneren. Coënzymen zijn mineralen, vitaminen en proteïnen.

4. Zodra enzymen de hun toebedeelde taak hebben voltooid worden zij vernietigd. Om verder te kunnen leven is een constante enzymen toelevering die voortdurend enzymen aanvult / vernieuwt vereist.

5. Enzymen komen voor in alle levende cellen met inbegrip van ruw voedsel of voedsel dat bij een temperatuur lager dan 110 graden Fahrenheit is bereid. Enzymen gaan kapot / verdwijnen bij temperaturen die hoger zijn dan 110 graden Fahrenheit. De hoeveelheid van enzymvernietiging is een kwestie de hoogte van de temperatuur en de duur van verwarming.

6. Enzymen bestaan hoofdzakelijk uit proteïnen, ook hebben zij aminozuren nodig voor goede / normale functie. Hormonen zijn hoofdzakelijk proteïnen die interactie met enzymen vereisen om lichaamsprocessen te regelen.

7. Enzymen helpen bij het omzetten van proteïnen in aminozuren. Proteïne functioneert niet tenzij het omgezet wordt in aminozuren. Aminozuren kunnen worden beschouwd als “enzymendrager”, waarvan de functie het transport naar de diverse functies in het lichaam is.

8. Enzymen helpen gechelateerde mineralen uit voedsel halen. Enzymen zetten gechelateerde mineralen om in een alkalische ontgiftende stof, dat gecombineerd zuur cellulair afval en giftige stoffen binnen het lichaam neutraliseert en ze geschikt maakt en voorbereid op verwijdering.

9. Enzymen gebruiken mineralen om, zowel binnen als buiten de cellen, tot een balans van opgeloste vaste stoffen te komen, waarbij zowel interne als externe cel druk in evenwicht wordt gebracht, hetgeen wij osmotisch evenwicht noemen.

10. Vitaminen zijn evenals coënzymen noodzakelijk om samen met enzymen elke chemische reactie in elke cel van het lichaam bewerkstelligen. Zonder mineralen die met behulp van enzymen uit voedsel worden gehaald, zouden de vitaminen hun functie niet uit kunnen oefenen.

11. Een enzymen tekort of enzymdeficiëntie moet zorgvuldig als mogelijke voorloper van lichamelijke onevenwichtigheid en daaruit voortvloeiende ziektesymptomen worden beschouwd.

12. Enzymen zijn daarom net zo een belangrijk onderdeel (supplement) van het dieet als de behoefte aan mineralen, vitamine en alle andere ondersteunende therapieën.

Waarom enzymen van Enzymes International ?

Op de hedendaagse markt zijn vele soorten enzymen die hoofdzakelijk de spijsvertering behandelen. Enzymes International heeft een totaal unieke wijze van enzymformulering, dat voor het volledige voedingsbeeld noodzakelijk wordt geacht.

Veel enzymen die te koop worden aangeboden bestaan uit hydrochloric zuur, pepsine, galzouten, pancreatine, papaïne, betaine, enz.. Deze zijn allen noodzakelijk, maar zij doen het primaire werk, het voedsel van een vaste vorm omzetten in een vloeistof, niet.

Als het voedsel vers, rauw of onder de 110 graden Fahrenheit “gekookt” is, bevat het natuurlijk enzymen die de vetten, proteïnen, koolhydraten en de vezels beginnen op te splitsen / om te zetten, wanneer het voedsel grondig / volledig gekauwd is. Als het voedsel gekookt is bevat het geen enzymen meer en dit leidt tot enzyme afname van het lichaam zelf, dit verzwakt de organen en de structuren van het lichaam (zie Twaalf Punten over Enzymen).

De enzymen worden “geleend” van andere delen van het lichaam, om het voedsel (stevige deeltjes) om te zetten in chyme (vloeistof), dit alles vindt plaats in het hogere deel van de maag. De peristaltische werking vindt plaats in de onderste helft van de maag en door de toevoeging van pepsine en hydrochloric zuur begint de proteïne in aminozuren op te splitsen. Als het voedsel aanvankelijk niet in de vloeibare vorm is omgezet, dan volgen gisting en leed. Dit maakt de behoefte aan voedselenzymen, die aan ons dieet wordt toegevoegd, noodzakelijk.

Als het voedsel gekookt is vereist het minstens twee enzymcapsules per maaltijd om de juiste spijsvertering te verzekeren. Als het voedsel rauw is, vervangt dit de enzymdeficiëntie die reeds heeft plaatsgevonden niet en het wordt geadviseerd om ook enzymen met de rauwe maaltijd te nemen, dit helpt een uitgeputte enzymvoorziening (voorraad) bij te vullen.

Veel deskundigen zijn van mening dat enzymdeficiëntie een voorloper van ziekten is en dat bijna alle mensen, door hun (gedurende jaren) verkeerde eetgewoonten (dieet), hun enzymenvoorraad moeten vernieuwen c.q. aan moeten vullen.

Super Food N-Zymes™ van Enzymes International bevat de volgende stoffen: Amylase, Lipase, Glucoamylase, Invertase, Protease, alpha–galactosidase, de Diastase van Mout en Cellulase. Amylase reduceert grote koolhydraten (zetmeel en andere polysacchariden) tot disachariden met inbegrip van sucrose, lactose en moutsuiker, op willekeurige punten binnen de zetmeelketen.

Disacharide intolerantie komt voor wanneer er ontoereikende hoeveelheden disaccharidase enzymen in de dunne darm aanwezig zijn, die veroorzaken malabsorptie en fysiek ongemak. Invertase is disaccharidase die ervoor zorgt dat sucrose (geraffineerde suiker) in glucose en fructose wordt omgezet. De grote hoeveelheid bewerkt en bijzonder geraffineerd voedsel in het Amerikaanse dieet maakt dat wij grote hoeveelheden van deze geraffineerde suiker binnen krijgen, dit kan mede bijdragen aan het veroorzaken van spijsverteringsproblemen.

Men theoretiseert dat niet herkende sucroseonverdraagzaamheid een bijdragende factor bij vele allergieën is.Zo kan de toevoeging van Invertase aan onze formule de assimilatie en het gebruik van deze suiker verhogen. De toevoeging van carbohydrases Diastase van Mout en Glucoamylase vergroten de mogelijkheden van omzetting van zetmeel in glucosemolecules aan het eind van de keten, dit maakt dat grotere absorptie van deze energie-opwekkende suiker mogelijk wordt.

Toevoeging van deze suiker-afbrekende enzymen geeft deze formule een brede basis voor het verbeteren van voedselopname.

Alpha–galactosidase hydroliseert de raffinose-reeksen suikers.

Het proces van hydrolyse voegt water aan het opgenomen voedsel toe, dit maakt scheiding van de polysacchariden mogelijk op deze wijze wordt monosaccharides gevormd dat door gastro-intestinale mucosa verplaatst kan worden..

De raffinose-reeksen suikers zijn overwegend aanwezig in kruisbloemige groenten zoals broccoli en kool evenals rapen, uien en bonen. Deze complexe suikers worden niet verteerd binnen het menselijke gastro-intestinale systeem, zij verteren in plaats daarvan door middel van gisting door de intestinale darmflora.

Deze raffinose-reeksen suikers bestaan uit galactosepolymeren die aan de disacharidesucrose (glucose-fructose) worden gebonden. Het alpha–galactosidase hydroliseert alpha–1, de 4-glucosideband tussen galactose en de glucose waarbij de capaciteit van het koolhydraat wordt geëlimineerd om gas te produceren.

Cellulase (dat niet in het menselijke systeem wordt gevonden) ontbind de banden die in vezels worden gevonden. Door de structuur van de vezelmatrijzen die de meeste plantaardige voedingsmiddelen bevatten, te onderbreken verhoogt de cellulase de voedingswaarde van vruchten en groenten. De proteasen breken lange eiwitkettingen (polypeptiden) in kleinere aminozuurkettingen en uiteindelijk in enkele aminozuren. De lipase verteert vetten (triglyceride) in vrije vetzuren en glycerol.

Dit is, naar de mening van Enzymes Inernational, het fijnste enzymen mengsel ter wereld en absoluut noodzakelijk om in de spijsvertering aanwezig te zijn om het voedsel in een bruikbare vorm om te zetten.

Enzymes Inernational kunnen met vertrouwen zeggen dat er geen ander enzymenbereidingsproces gelijkwaardig is aan die van hen – er geen vergelijkbaar product – en er geen andere enzymenformule zo efficiënt is als deze Super Food N-Zymes™.

Bekijk actie: SuperFood Enzymes Poeder 142 Gram 

Check aanbiedingen bij Bol.com

Aangeboden door goedkoop Superfood kopen online

 

SKU: 4b4cfd270a27 Categorie:

CONTACT

Sending

©2019 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: