Superfood winkels Nr1 superfoods 

Sun Warrior Classic Proteine Chocola 500 Gram

32.95

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

Vet verliezen en afvallen

 

Sunwarrior Proteine Chocolate 500 gram

Ontdek Sunwarrior Classic Protein:

Het ultieme rauwe, plantaardige superfood eiwit ontworpen voor fitness en gezondheid liefhebbers. Ideaal voor diegenen die spieren op willen bouwen, vet willen verliezen en het verhogen van atletische prestaties.

 

  • Sunwarrior Classic Eiwit is 100% plantaardig,alkeline vormen, en biedt een complete, uitgebalanceerde reeks van essentiële aminozuren*
  • Eiwit is essentieel voor het herstellen van weefsel, het verbranden van vet en het opbouwen van sterke lichamen*
  • Sunwarrior Classic Eiwit is hypoallergeen en geschikt voor iedereen jong of oud, man of vrouw – niet alleen veganistisch of vegetrian levensstijl *
  • Sunwarrior Classic Eiwit is glutenvrij, niet-GGO, en vrij van chemicaliën, zuren en oplosmiddelen*

Sunwarrior maakt gebruik van een eeuwe oude, lage temperatuur, enzymatisch proces dat de gehele korrel bruine rijst, met inbegrip van de kiem, endosperm, en zemelen bevat. Dit unieke proces vangt een eiwit dat is zijdezacht en vermengt zich goed. Het belangrijkste, het smaakt geweldig!

Ingrediënten: Raw Whole Grain Brown Rice Protein, Raw Organic Cacao, vanille-extract, chocolade Extract, Rice Oligodextrin, Stevia, xanthaangom, Ancient Sea Salt, Pectine

Aanbevolen gebruik: Meng 1 lepel met 8-10 ml water, amandelmelk, kokosmelk, of uw favoriete drank. Vermengt zich goed in shakes, smoothies en andere dranken. Koel bereide producten dezelfde dag nuttigen.
Houdt de verpakking weg van direct licht en van warme plaatsen.

Zoals met elke nutrional supplement , moet u uw arts te raadplegen voordat u begint met een dieet regime met dit product. Buiten het bereik van kinderen. Als je borstvoeding geeft, zwanger of overweegt de zwangerschap, dient u uw arts te raadplegen voordat u gebruikt maakt van dit product.


* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.

compleet Protein

Bruine rijst proteïne poeder bevat alle negen essentiële aminozuren die het lichaam niet kan synthetiseren , maar moet nog om alle spierweefsel , enzymen en hormonen die we nodig hebben om te overleven te produceren. Rice eiwit , in tegenstelling tot andere plantaardige eiwitten , ontbreekt niet in een van deze belangrijke bouwstenen voor eiwitten met een gebalanceerde aminozuurprofiel vergelijkbaar met wei en veel beter dan soja .

hypoallergeen

Wei en soja hebben beide problemen met allergieën en gevoeligheden . Wei wordt gemaakt van zuivel bijproducten en iedereen met lactose gevoeligheden kunnen problemen hebben. Helaas zijn ze niet alleen. Veel mensen die geen problemen met zuivel hebben, kunnen nog steeds ervaren gas, opgeblazen gevoel , en spijsverteringsproblemen . Soja bevat fyto-oestrogenen die het menselijk hormoon nabootsen en problemen veroorzaken . Soja allergieën zijn ook zeer vaak voor .

Rice , daarentegen is zeer veilig en mild op het spijsverteringsstelsel en zeer hypoallergeen . Rijst is de perfecte bron voor eiwit dat zal niet boos magen, leiden tot een opgeblazen gevoel , of veroorzaken gevaarlijke allergische reacties .

vegan

Rijst eiwit is veilig voor veganisten en vegetariërs die willen dierlijke producten zoals gevonden in wei , caseïne , en ei- eiwitten voorkomen . Maar ze zijn niet de enigen die profiteren . Rijst eiwit is niet alleen voor veganisten , maar levert voldoende eiwitten en complete aminozuren voor iedereen op elk niveau van activiteit of met een levensstijl.

spierherstel

Als een compleet eiwit , Classic Eiwit Sunwarrior is klaar om weer op te bouwen en repareren van spieren na de training . Rijst eiwit is een beetje langzamer te verteren dan wei , maar dat maakt het een goede pre – workout supplement en een goede eiwit voor duursporters .

Vetverbranding

Eiwit zorgt voor een thermische effect , het opwarmen van het lichaam en letterlijk branden door meer calorieën dan ander voedsel . Dit komt omdat eiwit vereist extra energie om te verteren , zodat je meer branden uur na het eten . Magere eiwitbronnen , zoals rijst eiwit , maken een gezond onderdeel van een plan van het gewichtsverlies .

Artikelnummer: b26507ffa080 Categorie:

CONTACT

Sending

©2024 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?