Superfood winkels Nr1 superfoods 

Original Superfoods Vanille Poeder 100 Gram

16.95

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

Vanillepoeder – Verleidelijke veelzijdigheid.

Er gaat niets boven het complexe aroma en de donkere verleidelijke smaak van vanille. Natuurlijk vanillepoeder bevat geen synthetische toevoegingen en is tevens een ideaal alternatief voor vanille-extract. Het geeft een krachtig vanille-aroma zonder de toevoeging van extra vloeistof, waardoor het kan worden toegevoegd aan warme gerechten en het befaamde aroma niet verdampt.

Middeleeuwse genezers gebruikten de vanillepeulen om medische kwalen te behandelen vanwege de vele geneeskrachtige eigenschappen, en onder de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Oost-Mexico stond vanillepoeder bekend als medicinale tonic en afrodisiacum.
De belangrijke voedingsstoffen in vanillebonen zijn vanilline, koolhydraten, vitamine B-complex, calcium, kalium, magnesium, mangaan, zink en ijzer .

Voeg het veelzijdige vanillepoeder toe aan je smoothie, ijs, gebak en andere desserts of gebruik het om een hartig gerecht een aromatisch tintje te geven. Een halve theelepel vanillepoeder is gelijkwaardig aan 1 vers vanillestokje.

Artikelnummer: 384daee8f124 Categorie:

CONTACT

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: