Superfood winkels Nr1 superfoods 
Original Superfoods Psyllium Husk Poeder 250 Gram

Original Superfoods Psyllium Husk Poeder 250 Gram

5.95

Meer Informatie

Beschrijving

Original Superfoods Psyllium Husk Poeder 250 Gram kopen – Goedkoop

Psyllium husk vezels – Breng uw buik tot rust

Psyllium husk vezels zijn de buitenste schillen van de zaadjes van de plant die in het Latijn plantago ovata wordt genoemd. Van oorsprong komt dit product uit Iran, India en Pakistan. Dit is tot poeder gemalen voor gebruiksgemak.

Psyllium wordt gebruikt door mensen met een lastige stoelgang. Het kan zowel bij verstopping als bij diarree gebruikt worden. Ook kan het bij prikkelbaredarmsyndroom en aambeien gebruikt worden. De in de zaadhuid voorkomende voedingsvezel – de vlosine-slijmpolysaccharide – kan meer dan het vijftigvoudige van het eigen gewicht aan water binden, wat tot een volumetoename in de darm leidt. Door de toenemende druk op de darmwand wordt de peristaltiek geprikkeld en uiteindelijk de ontlasting op gang gebracht, waarbij het ook als een smeermiddel behulpzaam is. Het kan er dus voor zorgen dat de darm gereguleerd wordt en de verblijftijd van het opgenomen water in de darm langer wordt, wat ook de werkzaamheid bij diarree verklaart.

Mocht u zich dus opgeblazen voelen, verstopt voelen, of juist last hebben van het tegenovergestelde, neem dan wat psyllium husk poeder om uw buik te verlichten. U kunt het poeder ook zelf in capsules doen en op die manier innemen, of mengen met water.

Bekijk actie: Original Superfoods Psyllium Husk Poeder 250 Gram 

Check aanbiedingen bij Bol.com

Aangeboden door goedkoop Superfood kopen online

 

Artikelnummer: f5fb355c6f83 Categorie:

CONTACT

Sending

©2021 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: