Superfood winkels Nr1 superfoods 
Placeholder

Original Superfoods Methyl Sulfonyl Methane 500 Gram

19.95

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

MSM poeder – De ultieme zwavelbron.

MSM, of Methylsulfonylmethaan is een natuurlijke bron van organische zwavel die voorkomt in vers, rauw voedsel. Door het ontbreken van zonlicht en regen bij het kweken in kassen en tevens de verhitting van ons voedsel is dit helaas nauwelijks meer terug te vinden. Een groot gemis, want zwavel is betrokken bij vrijwel alle processen in het lichaam. Het stimuleert onder andere de aanmaak van collageen, een essentieel bestanddeel van o.a. onze huid, bindweefsel, haar, gewrichten en nagels.

MSM-poeder werkt enorm goed in combinatie met vitamine C (zoals camu camu poeder) en eiwitrijke producten (zoals hennep poeder, maca en tarwegras). MSM poeder is geheel vrij van toevoegingen, zoals vulstoffen, bindmiddelen en antiklontermiddelen.

MSM-poeder kan het beste op een nuchtere maag gebruikt worden. De smaak is licht bitter, wat even wennen kan zijn. Het lost gemakkelijk op in smoothies, shakes, sap of water, eventueel met wat citroensap om de smaak wat aangenamer te maken. Bouw het gebruik langzaam op tot maximaal 1 theelepel per dag.

Artikelnummer: 6869dc337f1a Categorie:

CONTACT

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: