Winkel
Placeholder

Original Superfoods Marine Phytoplankton 50 Gram

49.95

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

voor een goede weerstand en veel energie

Een snelle energiebron met een zeer hoge voedingswaarde die o.a. het lichaam reinigt en alkaliseert, het immuunsysteem versterkt, een gezonde spijsvertering bevordert en de fysieke prestaties verbetert.

Product voordelen:

•Zeer rijk aan eiwitten (meer dan 60%), chlorofyl, vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C en D, mineralen, antioxidanten, sporenlementen, polysachariden, nucleotiden, 9 essentiële aminozuren, omega-3 en omega-6 vetzuren, zwavel, DNA en RNA, die allen een bijdrage leveren aan het opbouwen, onderhoud en herstel van de cellen.
•100% verteerbaar en biologisch beschikbaar voor het menselijke lichaam.
•Een volledige eiwitbron en de beste plantaardige bron van lange-keten omega-3 vetzuren (DHA en EPA) ter wereld.
•Een goede energiebron, met name uitstekend geschikt voor mensen die snel energie nodig hebben. Marine phytoplankton bevat nucleotiden (onder andere ATP en GTP), welke direct beschikbaar zijn voor het menselijke celweefsel en daarmee een solide, consistente bron van energie op cellulair niveau leveren voor de gehele dag.
•Bevat krachtige antivirale, ontstekings- en bacterieremmende en schimmeldodende eigenschappen welke het immuunsysteem versterken.
•Heeft een sterk ontgiftende werking en demineraliseert niet, waarmee het een ideaal superfood is tijdens periodes van vasten en lichaamsreiniging.
•Heeft een hoog alkaline gehalte, waardoor het een uitgebalanceerde pH-waarde van het lichaam bevordert.
•Herstelt het mineraalprofiel in het lichaam en remt daardoor de eetlust, dus zeer geschikt voor mensen die gewicht willen verliezen of een gezond gewicht willen behouden.
•Bevat fosfolipiden en omega-3 vetzuren, die de productie van neurotransmitters verhogen en daarmee de hersenfuncties en het geheugen ondersteunen, de mentale helderheid verbeteren, tegen chronische zenuwziektes en beschadiging beschermen, het mentale welzijn verbeteren en een goede nachtrust bevorderen. Bovendien heeft marine phytoplankton een ontspannende en aardende werking, waarmee het ideaal is voor mensen die mediteren of andere ontspanningsoefeningen doen
•Zeer rijk aan chlorofyl, dat voor een verbeterde zuurstofopname in het bloed zorgt waardoor spieren en spierweefsel meer brandstof krijgen en fysieke prestaties worden verbeterd en het uithoudingsvermogen wordt vergroot.
•De grote hoeveelheid mineralen helpt de bloedsuikerwaardes te normaliseren en te reguleren.
•Bevordert dankzij de grote hoeveelheden chlorofyl en mineralen een gezonde spijsvertering
•Verbetert het gezichtsvermogen, beschermt het lichaam tegen teveel ultraviolette straling en zorgt voor een gezonde huid, haar en nagels.

Oorsprong: Marine phytoplankton, beter bekend als plankton, is net als chlorella en spirulina een eencellige algensoort, zij het dat marine phytoplankton een zoutwater alg is en beide andere algen alleen in zoetwater te vinden zijn. Er bestaan naar schatting 40.000 verschillende soorten marine phytoplankton en microalgen, die gezamenlijk één kwart uitmaken in van de totale vegetatie op aarde. Volgens de NASA levert plankton ongeveer 90% van alle zuurstof op aarde, slechts 10% van de wereldzuurstofvoorraad wordt geleverd door bossen. Wetenschappers zijn ervan overtuigd dat marine phytoplankton al 3 miljard jaar de basis is van alle leven in zee en op aarde.

Toepassing: Je kunt marine phytoplankton capsules innemen met een glaasje (bron)water of de capsules openmaken en de poeder roeren door een glaasje water, smoothies, sappen, shakes, lassi’s, notenmelk, en vloeibare gerechten zoals ontbijt en toetjes. Marine phytoplankton heeft in combinatie met het superfood MSM (Methyl-sulfonyl-methaan) een synergetische werking, waarbij de kracht van de antioxidanten en de ontstekingsremmende werking wordt versterkt.

Hoeveelheid en dosering: Neem dagelijks 0,5 tot 1 gram marine phytoplankton in met een glaasje (bron) water of maak de capsule(s) open en roer de poeder door je favoriete drank of gerecht.

Ingrediënten: Marine phytoplankton

Artikelnummer: c6ddcf9113b9 Categorie:

CONTACT

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: