Superfood winkels Nr1 superfoods 
Placeholder

Original Superfoods Mangosteen Poeder 100 Gram

21.95

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

Mangosteenpoeder – De koningin van de vruchten.

Mangosteen is een heerlijke tropische vrucht en komt voornamelijk in Zuidoost Azië voor. Het lijkt een beetje op een mandarijn, maar heeft een dikke paarse schil en een heerlijke, witte binnenkant. De mangosteen wordt ook wel ‘de koningin van de vruchten’ genoemd; de vrucht zit boordevol krachtige antioxidanten die vooral om hun ontstekingsremmende werking gewaardeerd worden. Mangosteen wordt in de landen van herkomst al vele generaties gebruikt als medicijn tegen allerlei kwalen.

Dit mangosteenpoeder is geheel puur en biologisch en bevat een unieke combinatie van voedingsstoffen, waaronder vitamine C en xanthon. Xanthonen zijn antioxidanten, en de mangosteen bevat er maar liefst 43 van! Verder is de vrucht zeer rijk aan polyfenolen, catechines, de mineralen kalium, calcium, fosfor en ijzer en de vitamines B1, B2 en B6.

Mangosteenpoeder geeft een heerlijke friszoete smaak een je favoriete smoothie, sap of shake, of sprenkel het over een toetje, door zelfgemaakte rauwe chocolade en fruitsalades.

Artikelnummer: 29c5d5757171 Categorie:

CONTACT

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: