Winkel

Original Superfoods Biologische Cacaopoeder 400 Gram

11.95

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

Cacaopoeder – Tjokvol smaak en gezondheid.

Cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Cacaobonen zijn de zaden van de cacaoboom en de oorspong van alles waar chocolade in zit. De oorspronkelijke bewoners van Amerika noemden cacaobonen ‘Het voedsel van de goden’ en in veel culturen werden ze zelfs als betaalmiddel en medicijn gebruikt. Maar door het roosteren van cacaobonen (de normale procedure in de chocolade-industrie) worden veel van deze inhoudsstoffen en hun werking veranderd of vernietigd.

Rauwe, onverhitte cacao bevat meer dan twaalfhonderd bestanddelen en behoort dan ook tot de meest complexe substanties op aarde. Rauwe cacao bevat per gram de meeste antioxidanten van alle voedingsmiddelen ter wereld, evenals veel magnesium, zink, sulfur, chroom en vitamine C.

Rauwe cacao is heerlijk door een smoothie, notenmelk of shake en geeft een heerlijke chocoladesmaak aan je dessert. Of probeer eens je eigen verantwoorde en heerlijke chocola te maken, door rauw cacaopoeder te combineren met kokosolie, cacaoboter en een zoetstof naar keuze. Gebruik dagelijks 1 tot 6 theelepels rauwe cacao.

Artikelnummer: 01ecc8dbaedb Categorie:

CONTACT

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: