Winkel

Original Superfoods Biologische Baobabpoeder 100 Gram

8.50

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

Baobabpoeder – De Afrikaanse wondervrucht.

De baobab is de vrucht van de Afrikaanse apenbroodboom, één van de oudste bomen ter wereld. De bomen hebben een stam van wel tien meter doorsnee, waarin water wordt opgeslagen om de droogteperiode te overleven. Pas als de boom twintig jaar oud is, bloeit hij voor het eerst. De eivormige vruchten hebben een harde, houten schil die bedekt is met groene en gele haartjes.

Voor de bewoners van Zuid- en Oost-Afrika is de baobab al duizenden jaren een wondermiddel en een natuurlijke bron van gezondheid en welzijn. Vrijwel elk deel van de boom wordt gebruikt. En ook voor de inheemse bavianen is het de belangrijkste voedselbron, vandaar ook de naam ‘apenbroodboom’.

De vrucht bevat veel vezels en zit tjokvol vitamine A, B1, B2, B3, B6 en C, evenals de mineralen calcium, kalium, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, zink en antioxidanten.
De zoet-zure citrusachtige smaak is heerlijk door smoothies, toetjes, sap en fruitsalades. Bouw het gebruik langzaam op in een periode van 3 weken. Uiteindelijk gebruik je een volle theelepel per dag.

Artikelnummer: 323375bb6e8c Categorie:

CONTACT

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: