Superfood winkels Nr1 superfoods 
E3 Live Camu Camu 120 V-caps gezond?

E3 Live Camu Camu 120 V-caps

41.95

Meer Informatie

Beschrijving

E3 Live Camu Camu 120 V-caps kopen – Goedkoop

E3 Camu Camu™ 120 capsules met E3AFA

Camu Camu wordt al eeuwenlang vereerd als een belangrijke volksgeneeskunde door mensen die in het Amazonegebied wonen. Al deze lang bestaande historie is wat er achter Camu Camu’s bekendheid als voedzame supervrucht staat. E3Live blijft open-minded tegenover de waarde van volksgeneeskunde die al lang wordt aanvaard voor haar therapeutische voordelen. In plaats van synthetische vitamine C aan u te geven, heeft E3Live ervoor gekozen vitamine C te gebruiken die op natuurlijke wijze voorkomt  met zijn brede scala van complementaire bioflavonoïden, zoals gevonden in de Amazone supervrucht, Camu Camu.

E3 Camu Camu™ is rauw-levend op lage temperatuur gedroogd. Het bevat geen additieven of vulstoffen en er is geen synthetisch ascorbinezuur toegevoegd om het vitamine C niveau te verhogen.

E3Live heeft 5% E3 AFA ™ toegevoegd aan E3 Camu Camu™ om u te voorzien van synergetische voedingsvoordelen. E3 AFA™ is Aphanizomenon Flos-Aquae, een zoetwater blauwgroene aqua-plant met meer dan 65 mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren.

Bekijk actie: E3 Live Camu Camu 120 V-caps 

Check aanbiedingen bij Bol.com

Aangeboden door goedkoop Superfood kopen online

 

Artikelnummer: a80f3b2bc838 Categorie:

CONTACT

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: