Winkel
Placeholder

Ariix Moa 750 ML

35.00

Koop via unlimitedhealth.nl

Beschrijving

Moa ARIIX Juice 750 ml.

Codex Alimentarius – KOAG Kag:

In verband met de Codex Alimentarius en KOAG Kag voorschriften mogen wij niet alle informatie geven die wij graag zouden willen geven. Het is niet meer toegestaan en wettelijk verboden.

Advies:

Daarom raden wij u aan:

  • Zelf op het Internet te zoeken naar aanvullende product informatie;
  • Als u die niet of onvoldoende kunt vinden met ons te mailen info@unlimitedhealth.nl of
  • Met ons te bellen op nummer 020 6701705

MOA is uniek samengesteld en geproduceerd, gemaakt uit een volledig spectrum van 34 ingrediënten en de meest kleurrijke voedzame vruchten, kruiden en paddenstoelen en zaden. Ze zijn koud geperst in de juiste omgevingstemperaturen, puur natuur en organisch zodat er niets van de kracht van de ingrediënten verloren gaat. MOA zit boordevol met echte purees, extracten, supervoeding en sappen. MOA is een juice die 100% conserveringsvrij is. MOA is verreweg de beste, 100% natuurlijke en meest unieke supervoeding mix op de markt . MOA is een “levend” product en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten in hun meest pure vorm. MOA heeft hierdoor een robuuste en krachtige smaak. Het is de hoogste kwaliteit supervoeding mix vergeleken met al het andere dat er vandaag de dag wordt aangeboden.

MOA werkt.

Door de synergie van alle ingrediënten werkt het vele malen sterker dan het sap van één enkele vrucht.

MOA is voor het dagelijkse onderhoud van het lichaam.

Speciaal ingrediënt is o.a. Bioperine om de opnamekracht te verhogen.

MOA gebruik.

MOA is natuurlijk en veilig.

Gebruik 30 ml tot 90 ml per dag. MOA is heel krachtig en u kunt het daarom ook mengen met bijvoorbeeld water, appelsap, sinaasappelsap maar het is ook erg lekker met tomatensap. Goed schudden voor gebruik. U bepaald zelf hoeveel u elke dag wilt drinken. bewaar de geopende fles altijd in de koelkast.

Ingrediënten:

Blauwe bosbes

Samen met de aardbei behoort de blauwe bosbes tot de gezondste fruitsoorten. Zoals de meeste andere vruchten, beschikt ook de blauwe bosbes over gezonde ingrediënten . De blauwe bosbes heeft een hoog antioxidant gehalte.

Acai-bes

De acai-bes is een donkerblauwe bes die voorkomt in het Amazone gebied. Opvallend is dat de acai-bes de vetzuren omega 6 en 9 bevat. Een hoog gehalte aan antioxidanten en rijk aan vitaminen B1, B2, B3, C, E, fosfor, Calcium,en Proteïnen. Zeer rijk aan voedingsvezels voor een goede darmwerking.

Bioperine

Bioperine is een zwarte peper extract.

Elderberry (vlierbes)

De vlierbes is van nature rijk aan vitaminen B1,B2, B6, Calcium en Fosfor

Mango

De mango is de koningin van de tropen vruchten, dit is het fruit met het hoogste gehalte Betacaroteen in de wereld, en is rijk aan vitamine A, B, en C. De Mango bevat 135 calorieën en slechts 1 gram vet en zit boordevol vitaminen C.

Kurkuma wortel

Kurkuma ook wel Indische geelwortel genoemd, is familie van de gemberplant.

Acerolabes

De acerolabes komt voor in Brazilië en Centraal Amerika, en hangen aan een 6 meter hoge boom.

Gojibes

Gojibessen hebben een belangrijke rol binnen de traditionele Chinese geneeskunde. Ze zijn heel smakelijk en net als de Mangosteen zijn Gojibessen rijk aan Vitamine, Mineralen, Aminizuren, Antioxidanten,en andere belangrijke voedingsstoffen.

Granaatappel

Granaatappel wordt ook weleens een superfood genoemd, vanwege haar eigenschappen. De granaatappel komt uit West -Azië, India en rondom de Middellandse zee.

SKU: 1a5f873389a5 Categorie:

CONTACT

Sending

©2018 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: