De snelle superfood chef

De snelle superfood chef

Het vervolg op Superfoodrecepten

Na het eerder succes van hun bestseller Superfoodrecepten (2013) hebben Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon opnieuw de handen ineen geslagen. Want er is intussen veel meer bewezen over de positieve werking van superfoods dan over het algemeen bekend is.

In het eerste deel van dit boek doet Jesse van der Velde dit  uit de doeken.

Die kennis kun je vervolgens in de praktijk brengen met overheerlijke, gemakkelijke recepten boek van Annemieke.

Ditmaal niet alleen met exotische superfoods, maar ook met veel gewonere ingrediënten die veel mineralen en vitaminen bevatten.
De blender in de hoofdrol
 Aan je gezondheid werken was nog nooit zo gemakkelijk en lekker!
Wij vinden dit de ultieme gids voor wie op zoek is naar snelle, smakelijke en gezonde recepten voor iedere dag.

Aan daar houden wij van!

Recensie

De Snelle Superfood Chef

De Snelle Superfood Chef

Van deze auteurs verscheen al eerder Superfoodrecepten* (2013). Dit vervolg geeft meer informatie en recepten met als doel de maximale gezondheid, van ieder die dat wil, te verbeteren.
Het boek is opgedeeld in twee delen, waarbij het eerste deel theoretisch en vrij droog is.
Er wordt hier o.a. ingegaan op de verschillende soorten superfoods en voedingsstoffen die bijdragen aan onze gezondheid.
Deze info is met name handig als naslagwerk. Thema’s in de overige theorie zijn: de reiniging van de innerlijke mens, een gezonde darmflora, het vertragen van veroudering en het zorgen voor meer energie.
Deel 2 omvat ruim 100 p’s recepten, waarbij vooral de blender vaak wordt gebruikt, het zijn met name recepten voor smoothies en shakes
De recepten bevatten allemaal vaak bijzondere (en prijzige) ingrediënten in uitgekiende hoeveelheden bedoeld als aanvulling op het gezonde eet- en leefpatroon.
De vormgeving past bij het boek Superfoodrecepten en is fris en modern met mooi opgemaakte foto´s. Voorzien van literatuurlijst ter verantwoording, een algemeen register en receptenregister.
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT

Sending

©2022 Powered by Jotmardrisep

Log in with your credentials

Forgot your details?

%d bloggers liken dit: